Keçe Kapı Süsleri (son yaptıklarımdan karışık bebek tasarımları)

ahı11Eski müşterim Merve Hanım’ın kızı Kumsal Dua için daha önce balkabağı kapı süsü yapmıştım. Kutuma gelen bi mesajla Merve Hanım arkadaşının bebeği HİRA için lüks salıncak ve safari karışık kapı süsü yapmamı istedi. Hira bebeğine dolgulu fuşya harfleri olan kapı süsü öylesine renkli , öylesine farklı bir şeyler çıktı ki ortaya hazırlık ve üretim aşaması bile bana mutluluk verdi.

ahı12Çapı 65 cm. Özel çember dolguludur ve 2 desende kumaşla kaplanır.

ahı13Vaktim kısıtlı olduğundan çok az resim blolguma yüklerim, o yüzden ürünü detaylı görmek için sayfama buyurunuz.

ahı14Hira keçe peri…

Soru için: ailarmehinli@yahoo.com

ahirsafari hayvan figürleri… zürafa nerete kaçtı?

atay0Ve kurabiyeci ustası Burcu Hanım’ın oğlunun doğum günü için yaptırdığı bahriyeci çocuk temalı kapı süsü hazır. Ayrıca ufak bir detay – ortasında Taylan resmini yerleştirebileceği bie ahşap dümen şeklinde çerçeve de sarkıtıldı, çember çapı 65 cm’dir.

atay3Hem ahşap çerçeve hem denizci kapı süsü bir arada! Taylan çocuk için kaptan temalı lüks kapı süsü – keçe deniz feneri Burcu Hanım ışıksız olarak istedi.

atay4ürünün toplam fiyatı elyaf dolgulu elde dikilen keçe harf ve istenilen denizci figür sayısına göre hesaplanır.

atay11bahriyeli çocuk burada…

akuz0Deniz temalı bu lüks kapı süsümün çemberi 65 cm, özel dolgulu çemberi çift kumaşla kaplıdır. KUZEY TOPRAK bebeğin ismi elyaf dolgulu olarak elde dikildi ve istenilen keçe figürleri elde dikilip kapı süsüne uygulandı. Açma kapama düğmesi, pil yatağı ve 2 adet pil bulunan keçe deniz feneri karanlığında bebeğin odasını aydınlatacaktır. Hepsi el emeği elde dikilerek tasarlandı. Korsan temalı düğme seti ve deniz figürl magnetleri, çapa desenli kurdele ile süslemesi kapı süsünü tamamlar.Bu kapı süsünün fiyatı isimdeki harf sayısına ve denizci figür saysına göre hesaplanmktadır. Harfler çok olunca korsan bebek kapı süsünde istenmedi.

akuz2ışıklı keçe deniz feneri içinde pil yatağı ve açma kapama düğmesi bulunur. Burada…

akuz4korsan kapu süsü görselleri burada…

altugEmel Hanım ikisi bir arada ürün istedi – önce takı yastığı olarak kullanmak istediğini bu yıldız figürlü, kral tacıya, prens figürü ile, kenarı incili ve fıfırlarla süslü bu dekoratif yastığı sonrada evde kapı süsü olarak bebeğinin odasında kullanacağını söyleyince yastığa asma aparatı da eklendi, böyle tek taşla iki kuş vuruldu, tabiri caizse… Yastığa istek üzerine daha minik 2 süs eklendi – at broşu ve satenden dikilen elyaf dolgulu balkabağı.

alttBu saten kumaştan içi elyaf dolgulu yapılan mini bal kabağı acaba hangi ürüne ait olabilir?

atbroat broşu

altokeçe prensli takı yastığı ve prens kapı süsü bir arada ürün…

Fransa’da yaşayan Aygül Hanım için incili fiyonklu lohusa tacı resimleri burada…

aygajiJİYAN bebek için yepyeni balkabağı çizimim üerine eku satenden dolgulu balkabağı araba dikip, büyük boy mavi saten kumaşla kaplanan defterimi süsledim, kenarı incili taşlı özel bir dantelle süslenildi, harfler el yapımı kristal taşlıdır. Bu model için şık bir dokunuş – prens atı broşlu, püskülle süslenen ayraç oldu. İsme özel bu lüks bebek defterinde gebeliğiniz olsun, bebeğinizin büyüme anları olsun, en özel anılarınızı yazabilrsiniz, Aygül Hanım’ın bi ömür boyu saklayabileceği bi hatıra defteri olması dileğimle, Fransa’ya yolcusu…

ajıyabalkabağı anı defterleri

About aylarchoco

Sevgili anne babalar, güzel olan her şeyi o kadar çok seviyorum ki inanılmaz. İstanbul'da bebek çocuk tekstili ve süs ürünleri üzerine bir butiğim var. Sıra dışı ürünlerimi ve ürettiklerimi facebook Bebechocolate adlı sayfanın fotoalbümlerinde ve 10 marifet adlı sitede ve instagramda görebilirsiniz. Yıllarca başka işlerle uğraşıp, oğlum dünyaya geldikten sonra hayatımın akışını değiştiren bir iş. Hiç bilmediğiniz çocuk dünyasına girişimin ardından, hiç bilmediğiniz işe atılma. Bir masal BEBECHOCOLATE, oğlumun kısmetine açtığım bir iş; bebeklere ait çok şey var içinde. Mağazama getirdikleri o bebek kokusunu her gün hissetmek istiyorum. Bir de el emeği ürünlerini üretmek ayrıca bir zevktir.

Yorum bırakın

Ziyaretçi Sayısı

  • 498.438 hits